Навчальну Програму Клуб Чемпіонів

 

Ми дуже раді представити нашу НОВУ навчальну програму для особливих потреб. Навчальний план Клубу чемпіонів ідеально підходить для вашого служіння з особливими потребами Клубу чемпіонів, але працюватиме в будь-якому середовищі, де навчаються діти з особливими потребами.
Маючи понад десятирічний досвід у служінні з особливими потребами, ми багато чого навчилися про служіння дітям з особливими потребами та хворим з медичної точки зору. Ця навчальна програма Champions Club є результатом поєднання наших знань і практичного досвіду. Він простий у виконанні, легкий для сприйняття, а головне — дуже ЗАБАВНИЙ як для чемпіонів, так і для вчителів! 

У навчальній програмі Champions Club передбачено п’ять різних розділів, які надають вам матеріал на цілий рік, щоб навчити ваших учнів з особливими потребами Слова Божого. Цілий блок присвячено святам і особливим дням, таким як Великдень, Різдво, День подяки, День батька та День матері, тому ваші чемпіони також можуть отримати найкраще в ці особливі дні. Навчальна програма Клубу чемпіонів допомагає дітям з особливими потребами зрозуміти, ким є Бог і який Божий план для їхнього життя. Навчальна програма складається з чотирьох станцій розвитку в клубах чемпіонів: творче навчання, сенсорний розвиток, фізичний розвиток і духовний розвиток. Кожен компонент відіграє невід’ємну роль у розвитку людей з особливими потребами.

Ця навчальна програма Champions Club створена для дітей з особливими потребами віком від 4 до 12 років.

Щоб побудувати своє найкраще служіння з особливими потребами та пройти поглиблену підготовку щодо впровадження цієї навчальної програми у вашому служінні, відвідайте www.investinchampions.com. Ви негайно отримаєте доступ до всього навчання, наборів інструментів і документів, необхідних для успішного служіння людям з особливими потребами.

 

 

Усі п’ять розділів навчальної програми Champions Club разом дадуть вам матеріал на цілий календарний рік для навчання ваших учнів з особливими потребами.

Якщо ви віддаєте перевагу придбанню окремих розділів навчальної програми Клубу чемпіонів, виберіть розділ нижче.

Розділ  1: Бог…Наш  Творець

Уроки цього розділу навчать ваших чемпіонів про історію створення, характер Бога, їхні стосунки з Богом і Божий план для їхнього життя.

Розділ 2 – Через кого діє Бог

За допомогою цього розділу ваші учні з особливими потребами дізнаються про важливих біблійних персонажів зі Старого Завіту: Ноя, Авраама, Мойсея та Давида.

Розділ 3 – Ісус… Наш Спаситель

Уроки цього розділу навчать ваших чемпіонів про Ісуса, нашого Спасителя. Студенти з особливими потребами дізнаються про життя Ісуса на землі та велике доручення.

Розділ 4 – Новий Заповіт

У цьому розділі ваші студенти з особливими потребами дізнаються про дари Святого Духа, прощення гріхів і велику радість.

Розділ 5: ​Святкові уроки 

Цей розділ містить 8 уроків, які вам знадобляться для ваших учнів з особливими потребами. Відзначайте свята та особливі дні, як-от День матері, День батька, Вербну неділю, Великдень, День подяки та Різдво. Цей розділ також містить урок про хрещення.